2023-04-27 1752 瀏覽
上年食過呢間充滿復古風嘅日式西餐已經好鍾意佢地嘅環境!一踏入門口感覺好似進入左另一個時空一樣,整個環境好休閒舒服吉列蝦蛋包飯日式蛋包飯配上自家特製和牛肉汁,令味道更濃郁.蛋包飯上嘅蛋奄列滑溜又帶蛋香,底下配以經典蕃茄炒飯底,酸酸甜甜開胃又惹味.自家製和牛肉汁內帶住粒粒和牛粒,充滿濃郁肉香又唔會膩,配搭蛋包飯味道好夾.巨型吉列蝦超驚喜!蝦肉鮮而且質感結實彈牙.雞蛋煙肉漢堡扒厚厚嘅和牛肉漢堡juicy又充滿牛脂香氣.同樣配搭自家特製和牛肉汁,令肉香更突出.配上太陽蛋,流心蛋黃汁滲入漢堡扒後令漢堡扒質感更香滑又多左重蛋香.同時配上充滿煙燻香嘅煙肉鹹香惹味.櫻 SAKURA櫻花 l 茉莉花茶 l 梳打充滿日式風嘅特製飲品,以櫻花為主題.飲品呈櫻花粉色,內裏加上櫻花充滿少女感.味道帶住茉莉花清香,加上梳打後相當清爽.焙茶充滿陣陣焙煎香氣,茶底清澈唔混濁,相當解膩.
櫻 SAKURA
櫻花 l 茉莉花茶 l 梳打
焙茶
充滿陣陣焙煎香氣,茶底清澈唔混濁,相當解膩.
  • 雞蛋煙肉漢堡扒