2014-03-06
睇完晒廿一集星星,比千頌伊搞到好想食炸雞同飲啤酒呀~ 於是上open rice 做下research之後,揀定左幾間,黎到呢間冇咁多人排隊,我地兩個就決定食呢間喇~一入去播住輕快既韓文音樂,可惜坐位不多, 只有26個,所以唔算寬敞,好在店主殷勤招待搭夠。$22, 好可愛既杯呀 ,啤酒都ok好飲餃子豆腐煲,唔係好記得幾錢,大概$85左右。 都幾多料架,少辣,入面有埋韓式粉絲同少量雜菜,味道不錯,可以下次再嚟食過 $178 ,都幾大碟,好味,原味似Kfc,皮脆肉嫩,甜酸味係似咕嚕肉既。食雞最怕呢就係雞胸肉會"鞋shap shap",不過呢度啲雞胸肉都好滑,但係價錢略貴。總結: 可以再幫襯,但唔會再叫炸雞,會試其他野,我地頭先偷聽到隔離枱話炸醬麵好似唔錯 PS 第一次寫食評,唔知點解啲相全部打橫咗,敬希見諒
一入去播住輕快既韓文音樂,可惜坐位不多, 只有26個,所以唔算寬敞,好在店主殷勤招待搭夠。 $22, 好可愛既杯呀 ,啤酒都ok好飲 餃子豆腐煲,唔係好記得幾錢,大概$85左右。 都幾多料架,少辣,入面有埋韓式粉絲同少量雜菜,味道不錯,可以下次再嚟食過 $178 ,都幾大碟,好味,原味似Kfc,皮脆肉嫩,甜酸味係似咕嚕肉既。食雞最怕呢就係雞胸肉會"鞋shap shap",不過呢度啲雞胸肉都好滑,但係價錢略貴。
PS 第一次寫食評,唔知點解啲相全部打橫咗,敬希見諒