2021-04-21
佢哋每日都有唔同嘅優惠比顧客,而係星期一晚我就去咗佢哋嘅餐廳食晚餐,星期一就有任食澳洲青口嘅優惠,只需要$225一位,就可以食晒佢哋6款青口,可以食到飽為止,包括佢哋嘅招牌忌廉青口、蕃茄味、白酒、喇沙味、地中海風味同Hoegaarden。而且當中都配左薯條同蛋黃醬,仲有麵包可以俾你任點。我基本上都試晒佢嗰6隻味,個人最鍾意就係佢哋嘅招牌忌廉青口,當中有蕃茄、洋蔥、蒜蓉、忌廉同蒽係入邊,有濃濃既忌廉味,配合佢哋嘅新鮮青口真係好好食,本人最推薦就係呢一隻味,用嚟沾麵包同薯條都好正。第二隻味我鍾意嘅就係佢哋嘅地中海風味,由西班牙臘肉腸、辣椒、洋蔥、芫荽同埋黃燈籠椒,有少少辣味,又唔會搶過青口嘅味道。我最後可以食到佢哋5兜青口😋🤤9:00之前佢哋都仲有happy hour,啤酒只需要$35起!最後,因為每逢星期一都有好多人會過去食,所以上菜同落order都有啲慢。不過,我一定會再返嚟食佢其他嘅嘢食同比利時啤酒☺️
而且當中都配左薯條同蛋黃醬,仲有麵包可以俾你任點。
不過,我一定會再返嚟食佢其他嘅嘢食同比利時啤酒☺️