尖沙咀呢間分店開左咁耐都未去過, 今日lunch特登去試下, 環境好舒服, 因為人唔多, 咁岩今日星期一佢地做緊芝士華堡買一送一, 送番個小華堡, 我地叫左芝士華堡餐再加多杯朱古力新地(跟餐加$6)芝士華堡 - 包裝已非常靚, 拆開後個華堡賣相都好靚, 芝士夠大片, 漢堡加埋其他配菜, 一流!!!朱古力新地 - 買餐時個侍應會問杯雪糕駛唔駛遲啲先上, 因為怕啲客食完個飽杯雪糕都溶晒啦, 好好既服務水準, 呢杯朱古力新地真係好好味, 好食過麥記, 麥記雪糕入口感覺好油, 但BK呢到既雪糕新地好滑冇油既感覺雖然價錢同麥記相差好遠, 但論環境, 食物質費, 服務態度, 都係BK勝

送既小華堡
仲有免費軟雪糕券添