2018-06-13 788 瀏覽
之前成日嚟呢間食,但後來少咗去屯門所以無點食。排隊仍然係要排起碼15分鐘先到你,咁可能又同星期六有關嘅。 坐低,餐牌好少嘢可以楝,以前嚟食好多選擇,點解依家變成咁㗎?!??!?!叫咗個雜扒蛋鐵鍋飯同埋芒果窩夫,一杯熱情果鮮果梳打、一杯香桃鮮果梳打。其實我主要係想食個窩夫,所以我哋兩個人,只係叫咗一個主菜同埋一個窩夫,然後一人一杯嘢飲就夠了。 鐵鍋飯楝咗蕃茄汁,好鮮甜喎,不過份量真係只限一人,share食有d勉強,不過如果兩個都係女仔又唔算好大食其實都ok。窩夫對我嚟講叫大份,因為得兩個人食,真係如果主菜食到好飽的話,一定食唔晒個窩夫(不過好多人話甜品係第二個胃,但我唔係),不過味道係ok嘅,不過不失啦。至於飲品,原本我怕熱情果會酸,所以叫咗香桃,點知結果係熱情果好味過香桃囉......香桃一d都唔甜......真係呆咗。 總括嚟講,真係為咗食個窩夫我先會去呢間,同埋如果閒日可能真係會無咁多人。

(前)熱情果鮮果梳打  (後)香桃鮮果梳打
雜扒蛋鐵鍋飯
芒果窩夫冰淇淋
2018-06-09
15 分鐘 (堂食)
(前)熱情果鮮果梳打  (後)香桃鮮果梳打
雜扒蛋鐵鍋飯