2023-12-16
估都估唔到生日嘅朋友竟然揀咗自己返工附近嘅地方食生日飯😆平日同閑日人流真係爭好遠啊!但朋友真係相當lucky, 佢就係睇中左個肉醬茄子,果日就係無💔連啲waiter都同佢講,我地真係做左咁耐都未試過無呢道菜🥲不過唔緊要啦!我地仲有好多選擇!咁耐無見緊係要食返打生蠔!都fresh嘅,海水味都重!Not bad因為無左個茄子,我地揀左個生牛肉沙律覺得都係加返啲黑醋好食啲🤭之後嘅水牛芝士番茄,真係不得了!我真係未食過咁大份嘅芝士,味道好好,但由於芝士太多,啲蕃茄相對少左,如果多返啲蕃茄就好了😝意大利雲吞都好好食!而且佢個份量都比一般嘅餐廳大,我哋四個女仔每人都食得好夠🤭另外佢嘅牛扒都真係冇得輸!火喉全部都控制得好好!另外真係要讚吓佢嘅配菜,牛油蘑菇同埋薯條都超級好食成餐飯我哋都食得好開心所有嘅侍應都好Nice好好,餐廳嘅氣氛都好,坐得好舒服,值得推介❤️
不過唔緊要啦!我地仲有好多選擇!
咁耐無見緊係要食返打生蠔!
都fresh嘅,海水味都重!
Not bad
因為無左個茄子,我地揀左個生牛肉沙律
覺得都係加返啲黑醋好食啲🤭
意大利雲吞都好好食!
而且佢個份量都比一般嘅餐廳大,我哋四個女仔每人都食得好夠🤭 另外佢嘅牛扒都真係冇得輸!火喉全部都控制得好好!
另外真係要讚吓佢嘅配菜,牛油蘑菇同埋薯條都超級好食