2022-10-08
2073 瀏覽
Restaurant Week好介紹,$148pp(包括湯、主菜及甜品🍮 )可以係城市中,搵到🌹花園😍餐廳為於住宅區其中一個商場,非居民都唔容易搵到😂入到餐廳比佢哋開放、寬濶空間吸引,我哋被安排坐喺面向內園,感覺悠閑舒適,又有足夠空間,坐喺度,真係唔想離開😅食物方面本來預期唔會太飽,但後來發覺飽到晚上都差啲可以唔使食🤣 Restaurant Week Lunch Menu Daily Soup,南瓜湯,好滑、好香濃😋正Meat Lover 鹿兒島豬扒.竹炭麵包.自家製醃紅椰菜.青椰菜沙律.是拉差沙律醬.食用花🌹*豬扒配合紅椰菜、蘋果沙律非常夾,中和大塊豬扒嘅油膩感覺,好食嘅👍🏻👍🏻不過竹炭麵包好厚、又有啲「鞋」,好似over左😂Fleur Lover鬆餅.忌廉.新鮮雜莓生果.堅果.有機楓樹糖漿.食用花*🌸花花生菓擺盤,賣相巳經冇得輸😄原來下面全部係鬆餅,所以都非常飽,我就略嫌多咗😂不過睇見又真係好開心🥳Brownie 餐後甜品,又係🌺🌸,開心嘅😆 不過因為上面已經好飽,反而個甜品係朱古力,真係太多,如果換另一類輕盈甜品,可能更好😅
餐廳為於住宅區其中一個商場,非居民都唔容易搵到😂
Restaurant Week Lunch Menu
Daily Soup,南瓜湯,好滑、好香濃😋正
Meat Lover
Fleur Lover
鬆餅.忌廉.新鮮雜莓生果.堅果.有機楓樹糖漿.食用花
*🌸花花生菓擺盤,賣相巳經冇得輸😄
Brownie