位於大角咀奧海城嘅中式餐館,店內坐位多而闊落,主打星馬菜式,最值得叫嘅係星洲蟹,大大隻蟹肉又鮮甜,店員服務態度殷勤有禮,十分推介👍🏻我地就叫左個二人餐🔖🔖👍🏻🤍黃金咸蛋黃魚皮黃金咸蛋黃魚皮外觀金光閃閃,食落感受到魚皮嘅酥脆同蛋黃嘅濃郁味道,作為前菜非常開胃🤩🤍漁香茄子煲茄子煲燉煮得恰到好處,茄子軟綿入味,散發出濃郁嘅香氣!仲有啲蔬菜同配料令味道更加豐富,好啱配飯食🤪🤍手剁鹹蛋馬蹄蒸肉餅蒸肉餅嘅鮮嫩口感同鹹蛋嘅濃郁香味完美結合,再加埋馬蹄嘅脆脆口感,帶嚟啖啖滿足感😋🤍蝦味魚子蝦球炒飯炒飯鮮味十足,飯粒分明,每粒飯粒都散發出蝦味同魚子嘅濃郁香氣,配上鮮嫩多汁嘅蝦球,口感鮮香,令人回味🤤🤍星洲蟹-黃金咸蛋黃焗螃蟹蟹肉鮮美多汁,每一啖都帶有黃金咸蛋黃嘅濃郁香氣同滋味!烤到金黃酥脆嘅外殼更加增添食慾😉🤍無糖豆漿豆漿清香爽口,無添加糖分,健康又解渴😙🤍甜品湯水清心丸綠豆爽嘅綠豆爽滑口感,食落有陣濃郁嘅綠豆味道,而且暖心又解渴☺️

🤍黃金咸蛋黃魚皮

🤍漁香茄子煲

🤍手剁鹹蛋馬蹄蒸肉餅

🤍蝦味魚子蝦球炒飯

🤍星洲蟹-黃金咸蛋黃焗螃蟹

🤍無糖豆漿
豆漿清香爽口,無添加糖分,健康又解渴😙

🤍甜品湯水