2022-10-30
食過幾次,係好食,但又加價了,不再是平民飯堂▫️用QR code點餐,上餐快☑️椰香咖央多士 - $35兩塊方包,炸得好脆,切開四件,方便入口。夾著薄片牛油同甜甜的咖央醬,好邪惡,但卻有有入口即溶嘅感覺。☑️肉骨茶(大雜錦)- $158由於加價了,叫單款都吾平,既然係甘,就直接叫大雜錦,起碼咩都有。肉骨茶可以無限添加,但我地都冇加了。肉骨茶香濃,有少少藥材味,但都係肉骨茶嘅精髓,補身暖胃。大雜錦有一條棒棒骨,豬腳、豬肚、鳳爪,響鈴、油炸鬼,另外都有吾少豬腩肉、豆卜、金菇。桌面上會有張紙教你調醬,點醬汁食真係好味好多。所有材料都煮得好淋,盡收肉骨茶嘅精華。☑️美䘵恐龍 -$38上面充滿美䘵粉,美䘵亦都非常之濃,應該真係落左唔少美䘵粉,就算去到最後啲冰融晒,都仲飲到濃濃嘅美祿味。☑️冬瓜龍眼茶 (凍)-$35呢款可以熱飲或凍飲。估唔到冬瓜同龍眼都幾夾,甜甜的,幾好味,但龍眼得一兩粒,多d就好。
▫️用QR code點餐,上餐快
☑️椰香咖央多士 - $35
☑️肉骨茶(大雜錦)- $158