餐廳: 南記粉麵 (謝斐道)
資訊:

餐廳: 南記粉麵 (謝斐道)
資訊:

2017-05-17 791 瀏覽
南記係朋友介紹我黎食, 話南記既春卷好食咁啱一個人黎灣仔做野, 就去南記試下見到單併/雙併都係$33咁抵?  一於要碗春卷米線中辣企係到等拎餐時, 阿姐就係咁叫人坐低啦, 覺得好似阻住佢, 阿姐態度麻麻, 少少黑面我碗米線終於有啦, 係要自己拎餐, 又要自己搵位, 自己一個人食係麻煩D米線湯底係橙紅色, 酸辣底, 夠酸夠辣, 辣度比我想像中刺激左, 要邊食邊飲野春卷, 包住既魚肉, 幾有魚味, 幾彈牙不過我覺得叫應該叫腐皮卷, 雖然外層經油炸過, 但已經唔脆米線整體不過不失啦, 不過未覺得春卷超好食, 下次試下其他偀餸先
南記係朋友介紹我黎食, 話南記既春卷好食
咁啱一個人黎灣仔做野, 就去南記試下
見到單併/雙併都係$33咁抵?  一於要碗春卷米線中辣
春卷, 包住既魚肉, 幾有魚味, 幾彈牙
不過我覺得叫應該叫腐皮卷, 雖然外層經油炸過, 但已經唔脆