2021-10-06
而家連山景街市都有得食的石磨腸粉我一向鐘意食石磨腸粉見屯門有一定要試下啦😋肉燥撈腸粉:一流,肉燥好好味,味道咸淡適中😍我經常幫襯呢味😋薄粉漿好好食,聽講係自己買米返黎磨,所以咁正,食完都未夠喉😝所以買多樣食👇素三絲腸粉:就算無肉都一樣咁好食,有紅蘿蔔絲,木耳,耳肉瓜等等,好足料,另外仲附上豉油,淋埋豉油都好正😊糖水又係我之前成日幫襯佢地,全部都好好食,熱食凍食我都試過,吾錯😊芝麻糊:好香濃芝麻味,好喜歡杰身的口感,吾會太過流質,我鐘意😊紅豆沙:外賣返去雪凍食,凍食又有另外一種風味,好清甜,甜度岩岩好,吾會過甜又吾會淡👍🏻綠豆沙:熱食一樣好清甜,仲有海帶。黑豆漿都好好飲!呢間小店係一間有下苦功同心機的食店,服務又好好,又快手,有咩要求佢地都會配合到,店員有禮貌,所以幫襯過咁多次都仍然會再食佢,舖面乾淨衛生都好重要,等待時間短,自己係真心鐘意,又推薦各位鍾意食腸粉既朋友都黎試下啦 👍🏻
我一向鐘意食石磨腸粉
見屯門有一定要試下啦😋
肉燥撈腸粉:
素三絲腸粉:
芝麻糊:
好香濃芝麻味,好喜歡杰身的口感,吾會太過流質,我鐘意😊
紅豆沙:
綠豆沙:
熱食一樣好清甜,仲有海帶。
黑豆漿都好好飲!