2021-10-01 30 瀏覽
今日嚟到朗屏附近探朋友,之後就睇吓呢度有咩好食先,見到呢間餐廳個名咁特別就一於入去食啦😝就睇吓你有幾是但同埋求其,我哋叫咗兩個set lunch,跟餐有多士同埋南瓜湯同埋嘢飲添🥰🥰明太子扁意粉配香煎帶子( $98 )🍝一上枱已經聞到好香濃嘅明太子味,兩粒帶子大大粒,香煎左表面🍽將鮮味封鎖住,再灑上大量嘅櫻花蝦,豐富口感🧂最欣賞佢嘅醬汁夠多又好味,夠撈晒全碟意粉💕All day breakfast( $108 )🍳🥗🥓🌭呢碟份量都唔晒,包括左有大腸腸、煙三文魚、煙肉、牛油炒菇、黑松露炒滑蛋同埋黑醋汁沙律菜,腸仔煎到微燶,切開爆曬肉汁,好正!🥐唯一意見係跟餐多士同All day breakfast 塊多士係一樣嘅,如果換個牛角包就好啦🤗嘢飲方面叫咗一個棉花糖朱古力🍡☕️上面嘅棉花糖係好似燒到BBQ咁樣外脆內軟,好得意🍫☕️而焦糖朱古力咖啡就相對有啲淡,唔係好重咖啡味,啱晒唔係好飲得咖啡嘅人😋