2009-08-25 1 瀏覽
尖東-在一年裡面只會出現幾次的地方!對上一次是參與Le Soleil的盡興飯局,因為月尾會和同事在咐近吃自助餐,但人數太多要先付訂金,唯有自己先走一次去落訂!一個人想速戰速決於是走咗嚟食車仔麵,亦獻出了第一次!座位感覺非常擠迫(是我身形龐大問題、罪不在店方)看見點菜紙上有很多選擇,滿心歡喜挑了一些平常比較少見的配料!九轉大腸---用碟另外分開上檯,酸酸地有黑醋的味道,外面硬裡面靱!試咗2件無再食.辣豬油渣----炸得唔夠乾身,咬落一口肥油,但無香味.甜蜜花枝戀----即是煎墨魚餅!完全唔熱,無彈性有腥味,一件夠晒!牛腩----瘦到咬落成口渣!點算?粗麵加麻辣醬----麵餅OK,麻辣醬就不麻不辣只有咸.炸魚蛋----食齋麵唔係辦法!叫多份炸魚蛋諗住會穩陣卦?點知原來唔係估計中嘅暖暖地,而係凍嘅!而且腥味濃郁!凍檸茶----MC Jim都有Rap--D澀味係會Stay喺你條脷.....第一次成二百幾磅人,好似D得八十磅仲話自己肥嘅妹妹仔咁,每樣舔一吓就擺低唔食嗌飽!全部夾埋食咗唔夠十份之一就起身埋單.車品品老闆娘對唔住!係我錯!我懶!食車仔麵都無嚟揾你!
座位感覺非常擠迫(是我身形龐大問題、罪不在店方)
辣豬油渣----炸得唔夠乾身,咬落一口肥油,但無香味.
牛腩----瘦到咬落成口渣!點算?
粗麵加麻辣醬----麵餅OK,麻辣醬就不麻不辣只有咸.
全部夾埋食咗唔夠十份之一就起身埋單.
車品品老闆娘對唔住!係我錯!我懶!食車仔麵都無嚟揾你!
九轉大腸
甜蜜花枝戀