2014-11-29 1844 瀏覽
好姊妹買了之姐既產品, 攞咗幾塊俾我, 好心用個盒裝好啲啦, 攞到手都碎咗一大半 攞咗4塊俾我, 就咁睇包裝唔知係乜嘢味道, 叫我自己食完後估~ 黑色嗰塊唔使試, 一睇就知係黑松露  但其他就唔知係乜烏 先試黑松露, 打開就開到一陣黑松露味, 好香, 食落都有黑松露味, 特別  第二塊打開, 聞唔到乜嘢味, 食落有啲似咖啡, 原來佢係拖肥  第三塊打開, 聞到似係茄膏既味, 估計係蕃茄  最後一塊食完都唔知乜嘢, 原來係鯷魚 呢4隻產品都唔覺甜, 牛油味欠奉, 但就好重口味, 蕃茄及鯷魚更加係偏鹹  蕃茄款似係食蕃茄薯片厚切, 鯷魚款似食肉鬆蛋卷, 可能產品太脆, 所以喺口裏面咬時會有啲嗆喉感 (可能係自己問題啩)  最後係冇乜 aftertaste, 食完後個味覺有啲 "寡寡哋"  其實係邊類型產品好難界定, 但新意好足夠, 都抵讚既  有機會都想去試吓其他產品

但其他就唔知係乜烏

第三塊打開, 聞到似係茄膏既味, 估計係蕃茄
最後一塊食完都唔知乜嘢, 原來係鯷魚

其實係邊類型產品好難界定, 但新意好足夠, 都抵讚既
有機會都想去試吓其他產品

題外話/補充資料: 未去過店, 環境/服務/衛生的評分不能作準
外賣自取