2021-06-11
今日去又一城就是想試下呢間 J.S Foodies, 聽講佢地有Pancake食🤩🤩其實一去到我同我朋友都搵唔到佢地入口,原來佢入口同next door嘅I.T是同一個入口🧐入面都好靚🥰🥰佢哋Menu有好多種好靚嘅pancakes🥰我哋都用咗好多時間先決定我哋想食邊隻甜品🍮除左普通嘅Pancake 🥸佢地仲有Flippers嘅Pancakes 🥞士多啤梨吉士雪糕班戟同檸檬芝士班戟好似好正🤩但是我哋最後叫咗意式芝士蛋糕黑班戟😎😎黑班戟好似好特别😋雖然同Menu張相有少少唔同😓但是都好好食😋D班戟好似Brownie🍫朱古力gum嘅味。中間有D脆脆嘅cereal😋真是非常好食😋但是仲有其他好食嘅班戟🥰🥰價錢:129 HKD主食我叫咗意粉,佢哋嘅意粉比其他餐廳細好多(thinner😓) D肉酱都超好食,就是有少少酸😆我最後都食唔哂😂(太多食唔哂😓)價錢: 129 HKDD芝士整到成個意粉超好食,我超鍾意食芝士🤩真心正🥰我朋友就叫咗個漢堡🍔價錢: 139 HKD 個漢堡有個超厚的肉,聽講都好食,但是139蚊就有少少貴(只有漢堡同薯條😓)D薯條好厚,唔係好鹹😋宜家佢哋有期間限定,鍾意食芋頭嘅朋友快
價錢:129 HKD
主食
價錢: 129 HKD
D芝士整到成個意粉超好食,我超鍾意食芝士🤩真心正🥰
我朋友就叫咗個漢堡🍔
價錢: 139 HKD
宜家佢哋有期間限定,鍾意食芋頭嘅朋友快D試下啦😆