2018-09-10 726 瀏覽
一行6人想搵間樓上cafe,要好搵又好坐,終於bk左小桃咖啡☕️室佢地有live band, board game, 我地bk左佢間vip房, 入面仲有電視同Xbox,可以一齊做機友(好好笑),我地瘋狂玩炸彈人,炸死人。好👌🏻廢話唔多講,講下食左咩先Cafe係以set為主,有小食,主菜,飲品。我地叫左6人set,人均消費100幾200,但可以坐個半中,店主好好人小食每人一舊,食完搶完好肚餓主菜Ribs: 烘得好軟林既肉排,表面燒焦左既邊配上燒烤醬Carbonara: 睇落好似好大碟,點知我地班化骨龍都係豪不猶豫食哂,店主傻眼見到我地餓鬼上身,仲即刻入廚房炒多盤比我地食多謝🙏🏼救助香港🇭🇰飢餓難民😂😂推介依間樓上cafe, 我地走個時見到露台望出去就係時代廣場既鐘樓,好浪漫🌹店主好nice後尾同埋我地一齊玩board game 好似一個cozy zone聚埋一齊,一齊渡過開心快樂既晚上🌃

(好好笑),我地瘋狂玩炸彈人,炸死人。

好👌🏻廢話唔多講,講下食左咩先

Cafe係以set為主,有小食,主菜,飲品。

小食
每人一舊,食完搶完好肚餓

主菜
Ribs: 烘得好軟林既肉排,表面燒焦左既邊配上燒烤醬

多謝🙏🏼救助香港🇭🇰飢餓難民😂😂

店主好nice