2012-12-16 83 瀏覽
見食評好一直想試好耐,但經常打去都book唔到位,唔忿氣一於walk-in試下6:30去到, 老細話無位, 除非7:30交到檯, 先可以入得, 邊有咁串.......不過真係好想試, 唯有就範等左10分鍾, 雞煲上檯, 侍應叫我地唔好掂個煲, 因為燒紅左, 我地等既期間亦都聽到廚房陣陣既鑊氣聲, 真係好期待入口既一刻由於小時間關係, 我地只點左例牌小辣雞煲同佢地推介既豬軟骨終於等到開蓋一刻, 真係好香, 芫西既香味, 仲有芹菜我試雞一定試雞胸, 入口雞件好滑, 有雞味, 雞胸都整到唔鞋, 味方面, 辣, 麻適中, 如果再麻d仲過癮, 最鍾意佢地唔係水汪汪, 無乜水全部都係汁, 仲有甜甜地, 易入口佢地推介既豬軟骨, 教我地撈埋d雞煲汁一齊食, 幾得意, 第一次食雞煲咁食法食左一舊.......停唔到手, 太好味, 因為好腍, 中間舊軟骨都食埋, d肉好入味, 撈埋d雞煲醬出奇地夾, 我地2個人只係食左半個鍾, 因為我地無講野, 不斷咁食食食埋單有8折, 原來老細話7:30前走有8折, 抵食另外環境有別於其他雞煲店, 走高級路線, 不是地踎貨色服務衛生同其他食家講既一樣, 好係好好
見食評好一直想試好耐,但經常打去都book唔到位,
唔忿氣一於walk-in試下

由於小時間關係, 我地只點左例牌小辣雞煲同佢地推介既豬軟骨

終於等到開蓋一刻, 真係好香, 芫西既香味, 仲有芹菜

我試雞一定試雞胸,

食左一舊.......停唔到手

我地2個人只係食左半個鍾, 因為我地無講野, 不斷咁食食食

埋單有8折, 原來老細話7:30前走有8折, 抵食

另外環境有別於其他雞煲店, 走高級路線, 不是地踎貨色

服務衛生同其他食家講既一樣, 好係好好

2012-12-04
  • 豬軟骨