2009-07-20
其實都黎過好多次,每1~2個月總會一次呢晚又同女友黎開飯啦~~~~~~一坐低發現原來有新野 wo "7~9月精選" , 哈~~見到 金箔牛肉他他壽司 同 長香腸 就好想試吓 是晚開飯:每次黎都會叫 "蟹子沙律" , 清清地既青瓜加蟹柳, 開開胃先 再叫左 ................ 三文魚壽司(x2) 每次都一定食,十蚊碟又好味又抵 . 三文魚腩刺身 都肥肥地好香好口感 蟹子軍艦 呢個就普通 d ~~~~~ 加洲手卷 女友至愛 , 但次次唔記得走牛油果 燒牛肉壽司(每次必食) 睇住師傅用火槍燒緊時都會聞到香噴噴既火燒肉味,半熟食落有肉汁, 正金箔牛肉他他壽司 見有金箔就貪得意食吓 , 賣相冇相咁靚,牛肉就熟d.大帆立貝壽司 大大隻帆立貝我會同舊飯分開食 , 燒過既帆立貝加上醬汁好好味,一啖放入口成口滿哂感覺真係好正北海道長香腸 上檯前女侍應會向面前剪開,據聞腸係快炸再煎,但又唔乾勁香口又脆 , 正 天婦羅 同樣每次都食, 炸蝦外脆蝦甜 , 其他南瓜 番薯 茄子 三文魚 都好好味 總結二人都係用左三百蚊唔使,價錢唔貴食品質素又好,服務ok,師傅又向面前整壽司仲會敲鐘叫"時間
呢晚又同女友黎開飯啦~~~~~~
是晚開飯:
再叫左 ................
三文魚壽司(x2) 每次都一定食,十蚊碟又好味又抵 .
三文魚腩刺身 都肥肥地好香好口感
蟹子軍艦 呢個就普通 d ~~~~~
加洲手卷 女友至愛 , 但次次唔記得走牛油果
總結二人都係用左三百蚊唔使,價錢唔貴食品質素又好,服務ok,師傅又向面前整壽司仲會敲鐘叫"時間de"廚師推介,好熱鬧.
和花亭 係我同女友呢d平民食壽司必選