2022-07-07
今日行過海防道,貪心啲食番個120分鐘精選牛肉吃到飽A餐@$298,頭盤四選一:招牌麻辣雞煲,老檯酸菜魚,味鮮卜卜蜆,韓式芝士雞+八選一的火鍋湯底,話明貪心啲,一定加錢轉時限主菜:原創酥皮麻辣芝士雞煲,酥皮焗得又香又脆覆蓋整個麻辣雞煲,店員細心為我們𠝹開酥皮將拉絲芝士撈勻雞件,睇住已經流口水🤤雞件嫩滑,芝士香,正😍😍另外每枱更送上彈牙的冰鎮鮑魚及清甜涼拌茄子🍆小吃,好窩心😘😘食完鷄煲再轉火鍋放題,胡椒豬肚湯,湯底用料十足,超多爽脆豬肚,每枱先送上好靚的**嚴選美國高級牛肉(一客)**嚴選美國牛下肩*美國牛板腱*特級美國牛胸爽*高級美國雪花肥牛**.40 多款火鍋配料:嫩滑院魚片,日本黑豚肉,日本黑豚肉五花片,家鄉墨魚滑 ,鮮打蟹籽蝦滑式,海蝦,台式鴨血……..勁多野食,每樣食一次已經飽到上心口🤣🤣我最鍾意自家製飲品:洛神花茶,蜂蜜菊花露,桂花烏龍茶冷泡茶,玫瑰茉莉冷泡茶,健康又唔甜,汽水啤酒🍻任飲😘😘雪糕🍦台式甜品🍮一見到芋圓就心心眼啦,椰果,西瓜🍉仙草,紅豆🫘爆爆珠,豆腐花,食完真係大滿足😍😍
40 多款火鍋配料: