餐廳: 元気寿司 (將軍澳中心)
資訊:

2023-01-12 217 瀏覽
見晏晝冇乜人,就嚟食下壽司🍣天氣凍凍地飲返個三文魚湯就最正新年香港特別都係有兩舊魚有啲蘿蔔最鍾意就加啲七味粉落去另外試咗個新嘢,家肥屋潤三色海鮮卷,有四舊壽司,裏面都係青瓜蛋,上面就有帶子蝦同埋三文魚子,呢個唔錯幾好食另外嗌咗啲炸嘢,晏晝炸嘢係真係好熱好新鮮啱啱炸出嚟佢所有制都熱辣辣,炸軟殼蟹仲有膏係入面,大概有五舊左右,但係都係偏細舊嘅薯條都好多,熱辣辣大大條,但可惜佢嘅芝士醬麻麻哋好食冇乜太濃烈嘅芝士味🧀個蛋嘅芝士醬係同薯條嘅一樣最都係唔係好夾大個蛋本身都幾好食小丸子係我嘅最愛,去到邊度都要嗌,佢呢個真係似即整,裏面好熱,但係都係偏粉,所以都係去返啲小丸子專門店食比較好今次嘅感覺比夜晚嘅好好多,或者係因為夜晚多人嘅關係,佢好多嘢都整定左,但係晏晝嘅話呢佢真係即刻整俾你
見晏晝冇乜人,就嚟食下壽司🍣
三文魚湯

天氣凍凍地飲返個三文魚湯就最正
新年香港特別都係有兩舊魚有啲蘿蔔最鍾意就加啲七味粉落去
家肥屋潤三色海鮮卷

另外嗌咗啲炸嘢,晏晝炸嘢係真係好熱好新鮮啱啱炸出嚟佢
炸軟殼蟹

芝士薯條