2020-06-03 242 瀏覽
屯門就好小聽到有咩好野食, 但今中午就黎到屯門里邊 探個朋友, 傾到成1點就覺得餓到飛起 掛住講, 佢就話你咁大食 不如唔好蝕 去食個放題先, 我r晒頭 邊有人中午就食放題 咩料先。 然後佢就帶左我黎里到, 緣聚 聽個名已經覺得好親切, 入到去裝修都唔係簡單, 好明顯有d心思, 而且樓底夠高 又唔會坐到好迫。 整體上都舒服。 黎食放題 最擔心無咩款式食, 餐廳就好智能既 用tablet 落單, 全程自己想食咩就禁下制就得。 極放便, 而且款式都十分多 我完全無機會 樣樣都試 因為太多款。壽司 手卷 刺身果d就基本, 款式都算多。 最緊要既新鮮都做到, 一d都唔吝嗇。點少得天婦羅, 好精神, 即炸出黎羊架都有 而且好好味 , 掛住食 我都唔記得要相機食先, 真失禮。當然點小得大量飲品, 勁多款。雪條 雪榚 又係任食, 而且仲要好有誠意, 貴既雪條都有。 朋友介紹果然無伏我, 我就一定已經食返夠本, 下次再去 要食埋其他野先得。 帶多幾個朋友去賺返夠本

點少得天婦羅, 好精神, 即炸出黎

當然點小得大量飲品, 勁多款。

雪條 雪榚 又係任食, 而且仲要好有誠意, 貴既雪條都有。