2020-05-19 979 瀏覽
本來都唔係好想寫,但係唔想其他人中伏,我唔知係咪佢夜晚好食100倍以上,但係講真,下晝都難食到咁,夜晚我真係唔想試,好耐之前已經試過呢間野一次,以為自己唔好彩,見到啲食評好似彷彿進步左好多,諗住俾多次機會佢,點知又中伏尋日食咗個咖喱炸豬扒飯,真心真係唔知佢點整出嚟,炸豬扒個皮好似茶餐廳炸雞翼咁,啲豬扒夾埋都唔係一件出嘅,入邊幾塊肉幾塊肉咁黐埋,個咖喱仲過分,其實都係咖喱磚開水啫,點解要連咖喱磚都咁慳?落唔夠咖喱磚你溝水就算啦,仲要加粉,搞到杰撻撻,我都未試過食日本咖喱係唔夠咖喱味,個蒸蛋竟然係甜嘅呢個真係奇聞囉,一係你同我講呢個係甜品custard 蛋,但真係唔好同我講呢個係蒸蛋囉,如果你話佢夜晚好食一百倍咁我冇嘢好講不過我真係唔會再試

如果你話佢夜晚好食一百倍咁我冇嘢好講不過我真係唔會再試