2023-10-17 252 瀏覽
前幾日去左旺角食滿屋俾屋企人發現,今日要帶佢地去食一次,就近揀荃灣滿屋日式放題,一次過滿足佢地,令佢地食得盡興。我同屋企人覺得滿屋放題的食物水準都算好唔錯,而且價錢真係好合理,食材新鮮,跟單足!上菜速度同其他分店一樣超快😯,沒有漏單,食物一碟接一碟送上,店員亦好快清走空碟,服務細心👍🏻食物方面,我地都揀左刺身、壽司🍣、熟食和炸物,全部水準高,幾好食! 刺身款式很多,大大件,好像赤蝦刺身好粗身大隻、甜蝦、北寄貝、 赤貝、鮮帶子、帝王蟹棒、天婦羅、八爪魚……等等。豪華版有中拖羅,海膽,刺身好新鮮👍🏻,好好味~熟食方面,必試鹽燒牛舌、 貓山王榴槤炸彈、海鮮粥,鮮甜美味,尤其係海鮮粥必食。天婦羅🍤亦做得不錯, 自助區有多款小食、甜品、爆谷、炸物、 飲品和酒類,各款都好吸引, 我就當然留肚食雪糕,Häagen-Dazs士多啤梨雪糕雪糕作結,非常滿足呀! 整個用餐體驗很好👍🏻, 希望餐廳keep住呢個水準,下次一定會再來😊。

食物方面,我地都揀左刺身壽司🍣、熟食和炸物,全部水準高,幾好食! 刺身款式很多,大大件,好像赤蝦刺身好粗身大隻、甜蝦、北寄貝、 赤貝、鮮帶子、帝王蟹棒、天婦羅、八爪魚……等等。豪華版有中拖羅,海膽,刺身好新鮮👍🏻,好好味~

• 雪糕
  • 刺身