2019-02-27
店唔算大, 但開到好夜, 姐係去到11點幾都仲有點心食, 呢個真係開得好對我黎講,因為我成日工作到9:30PM後先食野, 好多店都準備收店, 搵唔到好野食好彩有呢間開到好夜! 又多個選擇!點心價錢就唔算貴既, 如果計晚市黎講, 平均都係十幾二十左右啦成間店無加一既, 所以唔算貴我中意食既係金錢肚, 佢本身味濃,醬入晒味嫁啦, 基本上好正牛肚新鮮程度差DD, 肉質唔係特別靚, 醬汁好味, 底層有D烏冬,烏冬本身都吸醬, 所以醬味濃既烏冬都十分好食, 仲可以加強飽肚度.小籠包比較我想像中好食, 皮黎講無出面上海店個D咁靚, 但係呢間夠平,二十蚊左右, 質素算唔錯, 湯都幾濃同埋夠熱食, 好好味.平得黎好食!蘿蔔糕算正常, 煎得幾靚, 圖都睇得出嫁啦, 份量三件都係合理RANGE,外皮脆, 入面香!腸粉夜間應該難keep個鮮度, 同埋難開爐, 所以呢d腸粉未必有幾他即叫即整咁樣既質素,但係整體黎講算係都幾軟身, 易入口, 口感唔錯整體黎講呢間野係價錢平, 味道算唔錯,一定會再黎,唯一壞處小小就係呢間分店真係好偏, 我都幾熟長沙灣 呢個位真係唔多人會黎, 仲要行到好近先見到有餐廳 前面比一個維
好彩有呢間開到好夜! 又多個選擇!
成間店無加一既, 所以唔算貴
二十蚊左右, 質素算唔錯, 湯都幾濃同埋夠熱食, 好好味.
平得黎好食!
外皮脆, 入面香!
但係整體黎講算係都幾軟身, 易入口, 口感唔錯
整體黎講呢間野係價錢平, 味道算唔錯,
一定會再黎,唯一壞處小小就係
呢間分店真係好偏, 我都幾熟長沙灣
呢個位真係唔多人會黎, 仲要行到好近先見到有餐廳 前面比一個維修店擋住.
除左地理真係唔錯~