2007-09-19 23 瀏覽
18/9 星期二晚上8點與家人合共6人到漁人碼頭呢間UCC食飯, 我地叫左4個餐(炸蝦咖哩飯,燒雞扒定食,海鮮白汁湯意粉,芝士吞拿魚焗螺絲粉)全部都加$28配餐飲同自助沙律, 自助沙律包括有(薯仔蛋沙律,紅腰豆,粟米,生菜,雜果有菠蘿同蜜桃,西瓜,啫 喱), 食物好快就送到黎,首先黎個海鮮白汁湯意粉, 好多汁d 海鮮就少左d ,d 意粉就硬囉,好似未熟咁,但都食得落肚既,炸蝦咖哩飯個樣唔錯,食落都OK既, 燒雞扒定食, d 雞好乾囉,雖然話配飯既,但碟邊都有少少意粉係到,但d 意粉就真係食唔到落口啦, 超級乾呀,芝士吞拿魚焗螺絲粉,個樣唔錯家,但食落就...好乾呀,d 粉又硬,但都食得落肚既。原本唸住叫甜品食家, 因為見到個牌影到好靚咁,但食沙律食到飽晒, 叫唔到。我唸如果下午茶係到食甜品蛋糕或飲杯咖啡就OK既, 或約三五知己談下心都唔錯既地方,但正餐既食物就真係有代改善啦。埋單$390.9

埋單$390.9