2018-08-22
位於德福商場入面嘅文華,日又有人排,夜又有人排🚶🏾♂️🚶🏼♀️🚶🏾♂️🚶🏾♂️真係好吸引我呢d犯賤嘅人去了解一下。是夜,終於決定去試下🤨 一睇餐牌,發現唔貴喎!而家喺大商場,呢個價錢食到晚餐好難得㗎喇! 我地一行四人,呀爸嗌左個常餐潤牛米配炒蛋多士,炒蛋多士一放低未影相就比人食左😂So sad~但聽呀爸講個炒蛋好香好滑,多士好厚好脆👍🏻加埋個潤牛米全部都係正評~ 我同呀媽因為貪心,一人嗌左一個雜扒飯⋯⋯上菜後心知不妙,好鬼大份,點食呀⋯如圖所見,雜扒包括豬扒、雞扒、餐肉同腸仔🤦🏻♀️豬扒雞扒都好夠味,略嫌有少少過咸。但豬扒厚身、肉質鬆軟,好味過大x樂😂 老公嗌左雞扒飯,痴線⋯⋯塊雞扒大到呢⋯⋯但好高要求嘅老公就話塊雞扒d味無咩特別🤷🏻♂️唔會乾曾曾但都係偏咸。 我地就叫左份咖央多,好鬼邪惡嘅牛油⋯食落d咖央比平時的甜,多士脆而不硬👍🏻 跟餐要左杯熱奶茶,夠滑但茶味不太濃,偏向有少少似台式奶茶,幾啱心水😀 最可惜係菠蘿包已售罄🤷🏻♀️聽聞好好食🤨唯有等下次行過買黎試下啦🤭