2014-04-13 569 瀏覽
新舖開始無人排隊, 晚餐都係等10分鐘左右, 不過如果D侍應唔係掛住傾計既話可以再快D.  未坐底已經睇定食咩, 所以坐底後就想立即落order, 不過好唔容易先叫到個侍應埋嚟, 我地叫咗一個wasabi 牛柳同鯇魚腩煲餐, 餐茶叫咗奶茶, 不過...嚟咗奶水, 我地即刻叫佢換過, 佢送過兩杯過嚟就比說話我地聽, 佢話"公司規定係一"殼"奶". 但係你D茶既濃度啱先係配一"殼"奶架.  Wasabi 牛柳     味道唔錯, wasabi 味出又唔攻鼻, 只係牛柳較un啫.鯇魚腩煲    漏單, 要追先即刻補做又無簡單道歉, 又唔係人多, 又用晒系統都漏單 too bad.  送到埋嚟個樣就麻麻地扁扁咁, 好似一片片咁, 朋友話外皮仲有小小脆, 不過唔够汁, 乾咗D.  跟住隔離枱又叫咗呢個煲, 人地個個又無漏單, 又一件件靚仔好多架, 起碼D魚都高過個煲先啦. 服務方面, 年青人多, 笑容無乜, 禮貌就唔多覺, 成間嘢好似無皇管咁, 鍾意傾計就傾計, 叫又唔一定應你.  水吧就麻麻, 杯奶茶一睇就知奶水啦, 連個侍應聽到我話要換一杯合理既奶茶, 佢自己都唔好意思收返走.  廚房又麻麻
wasabi 牛柳同
鯇魚腩煲餐, 餐茶叫咗奶茶, 不過...嚟咗奶水
, 我地即刻叫佢換過, 佢送過兩杯過嚟就比說話我地聽

Wasabi 牛柳

鯇魚腩煲

漏單

服務方面, 年青人多, 笑容無乜, 禮貌就唔多覺, 成間嘢好似無皇管咁, 鍾意傾計就傾計, 叫又唔一定應你.  水吧就麻麻, 杯奶茶一睇就知奶水啦, 連個侍應聽到我話要換一杯合理既奶茶, 佢自己都唔好意思收返走.  廚房又麻麻, 漏單已經係唔啱, 補飛都無話補得好D, 整出嚟馬馬虎虎就算.
Wasabi 牛柳
2014-04-12