2011-04-13 48 瀏覽
平時間中都會去意粉屋食野~由其荃灣廣場果間~真係整得最好食依日一行4人~去左依間試下..我地叫左個"Deluxe Lobster Set"有"特式龍蝦湯(兩客)" - 我無飲到"芝士焗茄子" - 上檯好香噴噴~入口熱辣辣~茄子夠軟身..芝士料好夠多~依個整得好味"醬汁豬仔骨配美國瘋薯條" - 豬仔骨太淋肉質帶霉~所以可能想用超勁多醬汁去覆蓋瘋薯一d都唔覺瘋..好普通"芝士焗原隻波士頓龍蝦配墨魚汁扁意粉麵" - 龍蝦肉都ok~但芝士多d更好~墨汁扁意粉軟硬度剛好個餐包有2杯飲品添再散叫.."挪威煙三文魚鮮果沙律" - 鮮果夠凍而且好新鮮~煙三文魚唔會太鹹..肉質都好新鮮感"田園炸雞籃伴美國瘋薯條" - 粉厚唔夠脆又唔夠味暫時食過幾間意粉屋~依然覺得"荃灣廣場"最有水準~整體依間既食物~除左芝士焗茄子+沙律外~其他都唔掂(更多相片- http://hk.myblog.yahoo.com/yanomi_chung/article?mid=77099)
平時間中都會去意粉屋食野~由其荃灣廣場果間~真係整得最好食

有"特式龍蝦湯(兩客)" - 我無飲到
瘋薯一d都唔覺瘋..好普通
個餐包有2杯飲品添
"田園炸雞籃伴美國瘋薯條" - 粉厚唔夠脆又唔夠味

2011-04-02
30 分鐘 (堂食)