2005-01-14
下午唱完歌,晚上又要和舊同事慶祝生日,因為她想打邊爐,妹妹細個又話ok.便去了這間了.收費:9點前每位65元(任食兩個半小時),9點後45元,湯底醬油那些是要另外收費的.飲品如果要酸梅湯和竹庶水都可以任飲,其它都要收費.雖然話任飲,但由於都幾大個壼的關係,我們4個人都只飲了一壼.因為任食的關係,所以都預了食物唔會太好.送的一碟海鮮都可以的.可以選擇的一般打邊爐的野食都有.最好味的是雲吞,所以叫了三碟.芝士腸,和手打牛丸美國肥牛完全沒有肉味,同個名好,係肥囉!湯底選擇了皮蛋莞茜,但未加水己經係水,唔會有味的.服務方面都可以的,但最衰後來差唔多埋單時,可能因過了九點,好多人在外面等,所以個待應只係講了句叫我們推過少少張,都未預備好,便夾硬推,差點整到我朋友.否則會更加好.最要改善係那些筷子真係好污糟,未食都仲有菜的殘渣,好得人驚環境都幾迫,可能間野細同埋擺了好多,所以坐得都唔太舒服,同埋幾嘈.好難傾到計.一百元的質素又唔可以話抵,但味道又唔太差,但旺角咁多地方有火食,未必會再來了。
最要改善係那些筷子真係好污糟,未食都仲有菜的殘渣,好得人驚