好耐無打食評喇!都好耐無食韓國菜,仲突然想食韓式炸雞!以前同同事去過寶琳間韓閣,記得都幾好食,估唔到睇open rice 發現黃大仙都有間,就同朋友一齊去食。見到大家都推介豬手,就叫左個例牌,份量都夠兩個人食,我就幾喜歡這款豬手,但朋友就話似超市買果啲豬手🤣🤣大家口味唔同,點埋佢個醬汁,味道不錯。當然唔少得韓式炸雞啦,今次點左傳統酸辣味,全都是有骨炸雞,但部分位置係無骨。然後我發現個sauce 好似有蜜糖味?但只係局部地區性的有蜜糖味🤣唯有當餐廳俾我試兩款口味啦!但佢個炸粉有點多,普通。呢個白汁黑松露蛋捲。。。走醬會好食啲。。。蛋部分絕對無問題,或者係可以接受。。。可能小弟見識淺薄,佢個醬。。。白汁?係用沙律醬撈黑松露?酸酸地?總之唔係平時西式點薯條果種味,更唔好提無乜黑松露味。。。最後我地仲叫左個海鮮煎餅,一睇就知煎餅一啲都唔脆,粉多皮厚夠哂飽肚,酒樓級數也許都得罪煎薄餐嘅師傅。兩個字,難食。唯一開心番少少🤏🏻嘅位置,就係原來佢每食夠$100就可以夾一次波波,但至少都要20分才可換禮物,而我只有兩分🤣🤣,不過志在玩下。我諗都無機會儲到分的了。