2023-11-05 263 瀏覽
今日喺附近做嘢,所以嚟咗呢度食早餐,我哋兩個人,一個叫咗牛扒一個叫做咗豬扒,早餐的扒都算大件,我哋兩個都食煎蛋,食物味道其實都OK,不過超多油。我想唔要茄汁豆,落單嘅時候已經講咗走豆,職員話冇得走叫我自己唔好食留返佢喺度,其實我覺得咁樣好浪費,一來又要晒啲水洗多個兜,二來又浪費咗啲食物。服務方面,我哋一食完放低餐具,職員就千方百計想我哋離開,首先就叫我拎起個袋自己攬住,之後大大聲叫人坐喺我隔離先,等我哋走。其實都幾冇禮貌,我見到你人多有人排隊,我都已經快快脆脆飲埋杯嘢,咁我未夠鐘開工本來想坐一陣,都唔夠膽坐,唯有出街行。總結:有其他揀就食其他,想就腳就冇辦法,食物都唔算太差,同好就有一段距離。兩個早餐90幾蚊。

兩個早餐90幾蚊。