2021-11-15 2626 瀏覽
想食COVA啲下午茶好耐啦,之前食過佢地招牌芒果蛋糕同朱古力蛋糕,勁好味,當然特別期待COVA啲貴婦下午茶啦。哩個下午茶好靚,喺一個珠寶盒更,上層有提拉米蘇杯,COVA黑巧克力片,芒果撻,藍莓撻,雜莓撻同牛油蛋糕。下層有鵝肝撻,龍蝦脆脆,青瓜卷,三文魚同和牛三明治,額外搭配左2件司康。睇到啲甜品已經感覺怪怪地,好似好求其更,比左牛油蛋糕同黑巧克力片,仲比左3件水果撻。提拉米蘇杯喺好味,但是其他就真喺普通LOL。咸點三文魚唔錯,三文魚好新鮮,調味好有特色,可惜只得一件。和牛三明治已經凍左,食完麻麻地。其他都好普通,已經冇咩印象。可能喺期望太高,食完反而覺得普通,588啲價格唔算平,應該都有其他更好啲選擇。
2021-07-08