2020-06-17 89 瀏覽
我係睇完有碗話碗個廣告先過嚟食呢排主打二人龍蝦套餐 338$仲要加一佢賣嘅廣告應該唔會難食得去邊個套餐包含二杯指定飲品 龍蝦湯龍蝦pizza龍蝦汁大通粉如果你係佢觀眾 仲可以送一份羽衣甘藍沙律首先龍蝦湯 個碗好似茶餐廳嗰啲湯碗 但係龍蝦湯味幾濃郁 有小小龍蝦絲 好少嗰隻 呢個湯幾好飲 可能係成餐飯最好食嗰樣龍蝦pizza&菠蘿梳打菠蘿梳打冇乜特別 龍蝦pizza冇驚喜 唔知係咪因為我食過更好食嘅Pizza 呢個真係冇乜特別 佢上枱嘅時候係暖唔係熱 餅皮有啲硬 佢上面嘅配料就好普通嘅芝士同埋洋蔥嗰啲 有啲龍蝦肉 就好普通嘅Pizza 個龍蝦入邊係冇肉嘅 龍蝦殼入面係芝士焗蘑菇蕃茄蝦仁 又係好普通 成個最大賣點係佢擺得幾靚 喺上枱嘅時候會落啲火落去燒住隻龍蝦 不過啲火好弱同埋1秒之後就冇晒羽衣甘藍沙律又係普通 呢個沙律好睇橄欖油香唔香 夠唔夠果醋 但係佢呢個冇乜橄欖油香 不過有酸酸地嘅感覺 但係唔係果醋嘅香味 佢仲有配啲南瓜同埋茄子 不過就係普通 可以有更大嘅進步 我之前食過一啲羽衣甘藍沙律係食到停唔到口都係意大利餐廳 呢個就食唔食都無所謂龍蝦汁通粉佢中間有個龍蝦鉗 啲肉又係好普通 呢
我係睇完有碗話碗個廣告先過嚟食

首先龍蝦湯

龍蝦pizza&菠蘿梳打

羽衣甘藍沙律

龍蝦汁通粉

佢中間有個龍蝦鉗 啲肉又係好普通 呢個通粉主要係撈龍蝦汁 仲有水牛芝士 龍蝦汁唔算好濃郁 佢呢個通粉係好普通咁都撈啲龍蝦汁同埋芝士食 食頭幾啖都OK 食到後邊覺得好普通 感覺上呢個通粉冇乜技巧可言 啲通粉如果掂唔到汁嘅話就完全冇任何味 不過唔係話差嘅 唔好期望咁高姐

總括嚟講 一次就好 338 加一 都370幾 唔係話平
呢個價錢絕對可以喺其他地方食到更好食嘅Pizza同意粉 呢次體驗就真係普通咗啲 不過環境同服務態度都好OK
對食有啲要求嘅人就唔推薦
比較推薦啲鍾意打卡嘅人