2017-06-23
食物質素:餐廳既食物都算可以。龍蝦湯 - 味道夠濃,但啲蝦既味一般。安格斯牛牛 - 味道可以但好大夠肥膏,可以食既部份少咗1/5。份量:偏少,飽肚感一般,覺得湯同主菜應該都要多番啲;套餐應該要加多個沙拉同甜品會合理啲。價格:但呢個地點嚟講有啲貴,而且套餐另外加錢,兩個人加埋都要表800幾蚊,以康怡嚟講唔太適合。服務:感覺似專係比熟客去既餐廳,員工對熟客好多野講,係咁吹水;對第一次光顧既客人明顯待遇唔同,雖不是差但服務唔一致感覺怪怪地。舒適:餐廳環境可以既,不過始終近住超市,加上開放式設計,有啲嘈;另外近窗係廚房同收銀,反而卡位近超市,設計有啲怪。總括:暫時唔會再幫襯住(原因 - 康怡好多餐廳食物差唔多,平佢好多,環境差唔多),遲啲再睇下
龍蝦湯 - 味道夠濃,但啲蝦既味一般。