2024-03-09
疫情前食過佢哋嘅lunch buffet覺得真係唔錯種類多,食物質素好,所以今次再試多次佢嘅lunch buffet發覺其實咁多年後,佢啲種類都係一樣😂😂最出名嘅中菜,例如花膠 鴨掌 蒜蓉蒸蝦 片皮鴨 燒味等等,仍然都有提供,但係感覺上質素好似冇之前咁好,定係唔知係咪我期望太高,所以有啲失望🙃熟悉方面都有啲扒,意粉果啲。個意粉我就覺得唔係太好食,因為我已經係等佢新鮮新一盤拎出嚟,但係一夾嘅時候都已經爛晒,好明顯煮得過熟。甜品方面種類都算多,但係好可惜冇我最鍾意嘅焦糖燉蛋同埋之前有嘅馬卡龍,如果有呢兩樣嘢嘅話,我應該會再幫佢加多幾分🤣🤣服務態度好好,啲侍應全部都好醒目,做嘢又爽手,不過環境方面就偏迫夾。而且都好嘈,可能因為有好多一家大細一齊嚟食,會見到熟食區嗰邊有好多細路跑來跑去,老實講係有少少危險。
發覺其實咁多年後,佢啲種類都係一樣😂😂
熟悉方面都有啲扒,意粉果啲。