2010-08-07 13 瀏覽
看了 openrice 內有好多食家對這間餐廳都有幾好既評語﹐相片好似好吸引﹐去開旺角就不防試試!大概6pm入座﹐可能仲早﹐無咩人。 張張檯都已放了一杯杯既水﹐唔知算好定唔好!內邊setting和出邊條街唔襯﹐餐廳內黑黑地幾有情調!叫左 set dinner: 加 $15 轉 龍蝦湯 ﹐有隻好細﹐無咩肉既龍蝦仔﹐ 整體麻麻!salad 唔錯 main course:1.Lobster &加少少錢要angel hair。 lobster ok,幾啖肉﹐ angel hair 淡 左 d. 2. 七 成 熟既 牛 扒 -overcook 左 d,普通!dessert: cream brulee & 朱 古 力 心 太 軟 ﹐ 普 通﹐ 無 咩 特 必 驚 喜 !coffee/tea: 正 常 服 務 ok(average)走 時﹐ 就 見 到 好 多 人 陸 續 來 幫 襯!不 過 我 諗 我 唔 會 再 來 !埋單:$412甘 既 價 錢我覺 得 可 以 食 更 好 味 既 野 !

內邊setting和出邊條街唔襯﹐餐廳內黑黑地幾有情調!

叫左 set dinner:
salad 唔錯
coffee/tea: 正 常

服 務 ok(average)

埋單:$412

甘 既 價 錢我覺 得 可 以 食 更 好 味 既 野 !
2010-07-26