餐廳: 海饌 - 海鮮牛扒餐廳 (Fashion Walk)
資訊:

2024-11-17 158 瀏覽
呢度裝修好靚,好啱情侶或者同朋友黎打卡,所有佈置都好浪漫,燈光好柔和,令人好舒服同放鬆,仲有室外同室內座位可以選擇👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻侍應態度好好,服務周到,仲同我哋講餐廳為咗慶祝德國啤酒節,客人係11月30號前,可以用$250買啤酒通行證,就可以飲到5杯冰凍啤酒!🤣🤣Chicken Wing Platter雞翼煎得好香脆,咬開入面超多肉汁,雞肉好嫩,有兩隻味,一隻係咸蛋黃味,食到沙沙感覺,超正!另一隻係微辣,一樣好好食!Caesar Salad份量比預計中多啊😍😍😍而且配料好豐富,有生菜、麵包粒、煙肉碎、蛋等等,好開胃好fresh!Oyster Chowder個湯落咗好多蠔,超級足料,而且夠濃味,飲落好creamy,配埋蒜蓉麵包食一流!Pork Tomahawk豬鞍煎得好出色,外層係金黃色,入層肉質好嫩,仲有薯蓉,入口即溶,兩者好夾,正!

Chicken Wing Platter

Caesar Salad