2011-09-30
好耐無去過AT Corner,因為之前幾次試過都一般。今日有客請食Lunch提議黎呢度,諗住唔駛自己俾錢就再試無妨。一入到去已經見到Salad Bar,原來而家午市做緊套餐,加$38就有自助沙律吧、麵豉湯、甜品同飲品,套餐平均價錢$58-$108,加埋$38有個無敵海景都算幾抵食既。 諗住自助沙律都唔會好得去邊,點知D車厘茄幾新鮮,選擇唔多但樣樣都唔錯,粟米都好甜,食落幾醒胃。 主菜我就叫左個銀鱈魚西京燒,煮得幾香口,魚身幾滑,點埋沙律醬酸酸地都食多左兩啖飯,不過portion略嫌少左D,送飯就唔係幾夠喉。食完同個客望住個海傾下計,真係幾寫意,唔經唔覺就食左2個鐘,坐到唔願返去做野…佢個lunch set個價錢同質素都唔錯,值得俾機會佢再黎encore。
主菜我就叫左個銀鱈魚西京燒,煮得幾香口,魚身幾滑,點埋沙律醬酸酸地都食多左兩啖飯,不過portion略嫌少左D,送飯就唔係幾夠喉。 食完同個客望住個海傾下計,真係幾寫意,唔經唔覺就食左2個鐘,坐到唔願返去做野…佢個lunch set個價錢同質素都唔錯,值得俾機會佢再黎encore。