前排朋友生日,我地就去左呢間想食好耐嘅tea🌸 因為呢度除咗有典型嘅三層既afternoon tea,仲有其他Tea set我地叫左Blue Treasures $388 位,但係呢個有生蠔吸引過三層既afternoon tea🥰生蠔我哋每人有三隻,少少creamy帶海水味,正🤗佢有2款芝士,都係好味嘅啱大眾。有Parma ham ,雞肉片,豬肉片每人兩個pancake仔,不過佢旁邊既醬就比較淡。但配黑松露就好味好多🤗冷盤蝦大大隻,再配個醬勁開胃惹味,後面綠色既係鵝肝配覆盆子醬,外面包着左開心果,脆脆地有啲口感,而我剛入口即溶。黑松露和牛三文治,勁勁勁好味,勁香黑松露,肉軟稔!勁勁勁好味,最鍾意呢個。而甜品有Tiramisu,呢度係只係其中一人份,都算大份,又係好好味🌸另外寶盒入邊有三款小甜品第一個係柚子椰子味,我個人覺得都還可以,不過兩個朋友就麻麻地。 中間嗰個係Red Velvet Rasberry Cake,我個人本身就鍾意red velvet cake🥰 側邊嗰個就朱古力蛋糕仔,朱古力勁濃郁🤗總括嚟講,相比普通3層afternoon tea,呢個Tea set值得試👏🏻👏🏻👏🏻

生蠔我哋每人有三隻,少少creamy帶海水味,正🤗

佢有2款芝士,都係好味嘅啱大眾。

有Parma ham ,雞肉片,豬肉片

每人兩個pancake仔,不過佢旁邊既醬就比較淡。

但配黑松露就好味好多🤗

另外寶盒入邊有三款小甜品