2024-07-19
小朋友約埋暑假一齊出去玩,有咩地方好得過小朋友又可以放電,大人可以舒舒服服坐低食飯飲野&傾計! 所以一早鎖定咗去大樹先生,地點方便,大家都就腳👍🏻兒童餐最新出咗一款小心心三文魚飯團非常fancy,連飯團都係粉紅色。兒童餐已經包♦️餐湯♦️水果♦️甜品♦️氣球是日餐湯係蘑菇湯,甜品係馬卡龍,同生果杯一樣都係色彩繽紛。♦️主菜(四選一) 有照燒雞扒/和風茄汁肉丸/薯餅/煎三文魚兩個小朋友分別揀咗照燒雞扒&和風茄汁肉丸。雞扒煎香,本身都醃得幾好食。和茄汁肉丸,有5粒。全份兒童餐好夠食,佢哋都食唔曬,大人要幫下手。粉紅色飯糰本身係有少少三文魚鬆撈埋,所以甜甜地,好開胃。我地大人揀兩個意粉,可以加錢變套餐~♦️熱內亞夫煙肉意大利粉配北海道帶子意粉唔會有好濃厚嘅醬汁好油膩,眼見綠色嘅我估係青醬加埋煙肉菇同埋蔬菜一齊炒,好味亦都係比較健康嘅選擇👍🏻套餐♦️餐湯♦️沙律♦️飲品♦️朱古力蛋糕(+$38),飲啱揀左紅粉泡泡蜜桃茶,清清甜甜,仲可以加熱水再沖。♦️紅酒燴美國牛肋肉闊蛋麵闊蛋麵幾有蛋香,燴美國牛肋肉做得出色。牛肋肉有牛味得之餘煮到係幾淋身。飲品揀美式咖啡(+$10)沙池好闊又用玻璃間隔,所以食緊嘢都見到小朋友。大
兒童餐
最新出咗一款小心心三文魚飯團
是日餐湯係蘑菇湯,甜品係馬卡龍,同生果杯一樣都係色彩繽紛。
♦️主菜(四選一)
有照燒雞扒/和風茄汁肉丸/薯餅/煎三文魚
我地大人揀兩個意粉,可以加錢變套餐~
♦️熱內亞夫煙肉意大利粉配北海道帶子
♦️紅酒燴美國牛肋肉闊蛋麵
飲品揀美式咖啡(+$10)
沙池好闊又用玻璃間隔,所以食緊嘢都見到小朋友。
大樹先生之前裝修過,所以設施都好新淨。另外好欣賞佢啲工作人員都好幫手同埋都會管理好秩序,入場嘅時候一定會要清潔雙手,保持衛生。真係好適合小朋友&大人聚會