📍旺角 -#八屋 Cafe Hachiko——-明太子意粉-忌廉芝士蟹肉餅-莓莓法式西多士-意大利岩漿朱古力(HOT)-宇治抹茶紅豆拿鐵(ICE)——-呢間Cafe風格夠曬特別 暗黑酒吧嘅Cafe🖤 適合吹水relax嘅好地方💕 地方唔算大 不過好坐-野食方面都有水準👍🏻 明太子意粉 唔乾身 唔會太咸 味道啱啱好 好食😋 忌廉芝士蟹餅 冇咩特別 正常味道🤣-最有驚喜係個甜品同杯朱古力☺️ 講一講個莓莓法式西多士 鬆軟大件嘅西多士配上煎香嘅蛋漿 加埋肉桂粉 口感味道唔平凡 一陣肉桂粉嘅香味令到西多士更加分 加埋大量糖粉同楓糖漿撒上表面 整件西多士 令人停唔到口🤤🤤🤤推介呀💕朱古力都係我推介嘅飲品💕👍🏻 味道香濃 朱古力味夠重🤩 佢杯朱古力整得好靚 影相呃like一流🤣🤣 唔好錯過杯朱古力呀🥰🥰-對杯宇治抹茶紅豆拿鐵有點失望😢本來想像佢杯抹茶應該會好濃好香 但係我覺得佢比較淡 抹茶味唔夠濃👉🏻👈🏻整體嚟講呢間cafe 環境 食物 服務都好好🙈希望我下次再去 杯抹茶味道可以濃啲🥺🥺🥺——
📍旺角
-#八屋 Cafe Hachiko
-明太子意粉
-忌廉芝士蟹肉餅
-莓莓法式西多士
-意大利岩漿朱古力(HOT)
-宇治抹茶紅豆拿鐵(ICE)
-呢間Cafe風格夠曬特別 暗黑酒吧嘅Cafe🖤
適合吹水relax嘅好地方💕 地方唔算大 不過好坐