黎到諾士佛臺嘅樓上舖嘅SOUL騷呢度少左樓下喧鬧嘅感覺 帶點悠閒帶點舒適相對黎講 呢度會岩我同朋友黎飲酒傾計多d😽.今日無駐場嘅live band表演 但仍然播住好chill嘅音樂🙌🏿我同男朋友黎到 佢一心想試呢度嘅手工啤原來選擇極多 本地同外國嘅手工啤都有🤤.Maneblusser ($88)店員話呢個係比利時嘅入口手工啤會相對易入口😊 飲第一啖會有好重嘅麥香味 然後會慢慢感受到有雲呢拿嘅幽香🌾.我就最後決定嗌杯mocktailEncore ($68)呢杯係比較酸酸甜甜有果香嘅mocktail 相對平時飲嘅好似多泡d 有🥒青瓜嘅味道飲落好清甜💓.蟹肉洋蔥奄列配牛角包 ($98)個奄列比我想像中大嘅同時 🥐牛角包比我想像中細😂不過個奄列係我全晚最愛入面有炒香左嘅洋蔥 令到成個奄列除左蛋香仲帶種惹味而且真係啖啖都食到蟹肉🤤牛角包應該係現成貨 都頗香脆 但如果可以烘熱佢上碟會更好😅😅沙律菜用黑醋醬係我至愛🙌🏿.黑松露大啡菇意粉 ($98)松露嘅香氣一上枱就完全感受到呢個同蕃茄醬嘅組合唔錯 相對感覺light d😌啡菇好多汁好juicy💓.餐牌參考:
黎到諾士佛臺嘅樓上舖嘅SOUL騷
呢度少左樓下喧鬧嘅感覺 帶點悠閒帶點舒適
相對黎講 呢度會岩我同朋友黎飲酒傾計多d😽

我同男朋友黎到 佢一心想試呢度嘅手工啤
原來選擇極多 本地同外國嘅手工啤都有🤤
Maneblusser ($88)
店員話呢個係比利時嘅入口手工啤
會相對易入口😊
飲第一啖會有好重嘅麥香味 然後會慢慢感受到有雲呢拿嘅幽香🌾
Maneblusser

我就最後決定嗌杯mocktail
Encore ($68)
Encore

蟹肉洋蔥奄列配牛角包 ($98)
個奄列比我想像中大嘅同時 🥐牛角包比我想像中細😂
不過個奄列係我全晚最愛
入面有炒香左嘅洋蔥 令到成個奄列除左蛋香仲帶種惹味
而且真係啖啖都食到蟹肉🤤

沙律菜用黑醋醬係我至愛🙌🏿
蟹肉洋蔥奄列配牛角包

黑松露大啡菇意粉 ($98)
松露嘅香氣一上枱就完全感受到
呢個同蕃茄醬嘅組合唔錯 相對感覺light d😌