2023-01-15 663 瀏覽
尖沙咀一帶酒吧多不勝數,閒時都會喺附近與朋友相聚,今次選擇咗嚟到呢間火鍋餐廳為朋友慶祝生日,大家都有不錯嘅評價👍先講講食物,呢間餐廳主要都係食牛,餐廳亦都展示咗牛不同部位嘅名稱,今次我哋比人多,基本上所有部位都試過曬,而最好食最深刻嘅莫過於滑尾龍,呢種食法口感滑溜,同時亦食到牛嘅鮮味!除咗牛之外,其他肉、蔬菜同菇類都唔錯,唯獨覺得餃子就一般般,餡料不太足夠,下次再嚟就唔會再叫了。生日飯當然唔少得同朋友暢飲一番,呢間鋪都提供咗好多唔同嘅手工啤同日本酒,因我自己個人喜好所以都係揀番大路牌子啤酒飲,只能夠話打邊爐飲啤酒真係絕配嚟🤙🏻呢餐飯我地仲帶咗蛋糕嚟,侍應都好好幫我哋準備好晒碟同叉,整體嚟講呢間餐廳絕對值得再嚟!

2023-01-14
生日