2024-12-29
記起我今次係佢哋開業第5次幫襯。初開業第一,二次食過個包都係脆脆地,應該有焗過或煎過底和面,個包係甜包煎吓無咁膩無咁軟,漢堡內的餡料,如牛肉,味道比較適中,食時整體幾好食,唔會濕濕的,或太咸。當第三次去幫襯發現個包已經唔脆無煎過,食到個包連手都濕哂,整個漢堡包散哂,個肉又勁咸,講過話唔再幫襯。點知都係要比機會嘅。事隔很久去第四次和今次第五次食印象都係感覺比初開業太大落差,應該暫時會係最後一次幫襯。新產品芝士牛漢堡,不止勁咸,牛肉碎哂嘅,包又無煎咪軟冧冧爛哂囉。牛油果煙肉炸雞包,個炸粉勁咸,雞胸有醃嘅,煙肉仲有豬怪味,包無煎過連埋個醬令到個包濕哂散哂,個包甜嘅軟包,又唔煎就會感到膩和太軟而引至個包爛哂都好自然嘅事。一個牛芝漢堡,薯條,大可樂,一個牛油果煙肉炸雞漢堡,價值港幣193。真係唔值。個餐送雪糕。我哋係在門市用手機落單自取去公園食嘅。店舖無提供工具最後為有用飲管食雪糕,也無提供紙巾。
個餐送雪糕。
我哋係在門市用手機落單自取去公園食嘅。
店舖無提供工具最後為有用飲管食雪糕,也無提供紙巾。