2021-07-21
💡暫別疫情,唱k癮起之選🎤🎶🎵過左一年防疫生活,小編真係覺得生活好枯燥乏味!趁依排疫情緩和,決定去唱k飲野好好relax一番🥰🍽 Cosmopolitan cocktail相信好多女仔都同會同女小編一樣,去酒吧chill 既時候,都會叫番杯cosmopolitan,一黎酒精濃度唔算強,就算無飲開酒既都唔怕;二黎用左cranberry juice,甜甜地更易入口。🍽 Cucumber lime cocktail呢杯係bartendar 專登整比男小編既特式cocktail,用左青瓜同青檸混合而成,估唔到整出黎既cocktail係可以咁夾,好清新清暑!除左岩曬而家夏天飲之外,仲好推介俾唔飲酒吧朋友仔😋😋🍽 秋葵串燒秋葵愈黎愈common,皆因佢嘅膳食纖維好高!之前食開都係白灼,今次用串燒嘅形式真係有驚喜,少左陣青草味,但仲keep到清爽嘅口感!🍽 燒原條茄子茄子好大條,上面鋪滿曬蒜蓉,仲落左嘅辣粉,食落去好惹味!🍽 泰式串燒(豬、牛、羊)串燒有齊曬豬、牛、羊,一次過試曬三種口味。食既時候配埋沙嗲汁,非常惹味,送酒真係一流!ps/✨餐廳逢星期四、五同六都會有live music band,r
💡暫別疫情,唱k癮起之選🎤🎶🎵
🍽 Cosmopolitan cocktail
🍽 Cucumber lime cocktail
🍽 秋葵串燒
🍽 燒原條茄子
茄子好大條,上面鋪滿曬蒜蓉,仲落左嘅辣粉,食落去好惹味!
🍽 泰式串燒(豬、牛、羊)
ps/✨餐廳逢星期四、五同六都會有live music band,relax到爆
✨另外,酒吧有兩間廂房,可以約埋三五知己係入面唱k食野,啲歌好新🎼🎤仲有mirror!!真係焫着小編🥰🥰
✨酒吧有戶外嘅露台,可以一邊chill飲住野,一邊睇住出面風景🌿🌱