2022-10-07 248 瀏覽
第一次食火鍋撚係兩年前左右係旺角分店食 個次係好好食 而且最印象深刻一定係腐竹沙冰 但個次我地好夜去所以最後叫左2、3渣就賣曬之後對上2、3個月去中環分店食 都好好食 腐竹沙冰good 而且任加鴨血豆腐(個麻辣火鍋)但今次真係極失望仲食到好嬲女燥其一係有樓上座 唔安排 安排我地坐下面 如果有booking有剩唔緊要嘅 但我地食第一批 今日第一枱客人 都安排我地坐樓下仲要坐最近門口 背後係得塊膠 仲要個出入口冇膠封住 成程都好熱 唔明點解咁早食5點都咁安排啦跟住原來分店有唔同 坐低叫湯底先知中環係每日有得免費加鴨血豆腐 呢到就環收錢 話得星期一先有… 可能有係menu食?不過睇唔到 算數 係唔知分店之間有唔同 有啲唔開心之後叫左最鐘意嘅腐竹沙冰 黎到 我地4個飲第一啖都係酸嘅 就同左waitress 講 佢拎隻碟仔試完同我地講冇酸 之後keep住講左都有5分鐘係咁話冇 但我試多次之後都係覺得有 雖然最後佢有waive呢渣飲品 但真係好老實 4個一齊飲第一啖一齊話好酸 仲要我3個朋友真係驚左唔再飲 唔知堅決話冇酸係咩意思 好似我地呃佢咁之後冇影相不過個「滑」又有條頭髮…仲有坐係呢個門口位

但今次真係極失望仲食到好嬲女燥

之後冇影相不過個「滑」又有條頭髮…

仲有坐係呢個門口位 我張凳絕對冇坐出過門口 個waitress接客行黎行去個一野撞到我 唔say sorry (講緊撞到我向前Chok左下 條腰撞到痛痛地)

成件事食左千幾蚊可能對呢間鋪頭黎講唔算多但真係冇expect過會係咁差嘅服務態度
最後連多謝Byebye都冇 自己都有做過餐飲,服務性質行業 認為禮貌真係基本 咁當然會有好多西客 但至少我地頭先一開始都一定唔係 所以不能理解呢個服務態度

最後比唔好食嘅評分 係因為真係唔好食左好多🙏🏼