回顧返電話相簿,已經嚟咗超過10幾次,包括尖沙咀同銅鑼灣分店 (中環反而相對新開未去過),基本上每一次都唔會失望,一直保持高質水準。午市套餐又試過,相對價錢抵食啲;大部份都係晚餐時候嚟嘅,都有試過去好多唔同嘅熟食串燒燒物其他小食,每樣都非常唔錯,不過就冇影相lu,大家可以放心點嚟試下~💯基本上每次嚟一定先點個自選刺身丼定食,每份刺身佢會寫明有幾多份量(片/g),唔同價錢,你就可以拼三款或以上,除咗海膽比較貴,通常三款加埋就二百零蚊。或者可以揀佢Menu都有主打海膽同拖羅嘅配搭定食,價錢二百幾到四百幾不等。🌟🌟🌟拖羅亦有中拖羅大拖羅赤身吞拿魚蓉可以選擇每款都好好食,我個人建議:海膽加三文魚子加吞拿魚蓉可以嘅話加多幾片中拖羅就係完美配搭😝😝😝😝👍🏼另外提一提佢嘅sake都有10款以上選擇,豐儉由人,仲有寫明邊個地區,適合冷熱飲用,可以揀一合二合小人飲都好方便。唯一要挑剔嘅就三個點:😅就係冇得訂枱要攞飛等位,不過疫情過後等位情況又好似冇以前咁誇張,加上佢限時90分鐘,所以最好六點前嚟或者八點時間嚟應該都比較容易有位。😅亦都因為佢限時,個人感覺適合兩三個人嚟食,每人一個set,食吓傾吓偈時間啱

唯一要挑剔嘅就三個點:

😅亦都因為佢限時,個人感覺適合兩三個人嚟食,每人一個set,食吓傾吓偈時間啱啱好,反而多人可能90分鐘唔太夠時間。

😅最後就係佢都算係小店,張枱細細張,你叫兩個set兩個長方形盤盤基本上填滿晒張枱,仲要放紙巾豉油調味料喺旁邊,基本上我每次叫sake放埋就好迫下,有時叫埋其他小食就會冇位擺,可能變咗食完一樣先叫一樣會好啲。

• 自選魚生飯定食
  • 藍鰭吞拿魚中腩&魚腩蓉丼定食