2024-05-14
大家有冇睇開波呀⚽️😍 今年英超榜首競爭好激烈!身位阿奴一定要支持一波🫡 尋晚收工去左尖沙咀諾士佛台happy hour酒吧有露天位置 都幾有feel入面有擲鏢機 beer pong 桌球枱 一路睇波一路飲酒又得😍▫️Crazy Hour ($38)🍺16:30 - 19:30佢呢個唔只係happy hour 直頭真係crazy hour🥳 $38有得揀draft beer / house wine / prosecco😳啤酒有得揀Stella, Hoegaarden, 藍妹仲有Murphy’s黑啤 我勁like🥰▫️Cold Cut Platter ($69) 唔只飲品 佢仲有4款小食係有50%優惠!呢款cold cut好抵食 有齊parma ham、salami、bologna meat 送酒好夾呀👍▫️牛肉串燒組合 ($178)因為我地嗌啤酒 所以諗住叫埋串燒🤤除左單點之外 唔想諗仲可以揀佢個串燒組合🔥 呢個幾高質 佢個牛舌芯好嫩滑安格斯牛肉串好有油香 咬落去好juicy!!😍
今年英超榜首競爭好激烈!
身位阿奴一定要支持一波🫡
尋晚收工去左尖沙咀諾士佛台happy hour
酒吧有露天位置 都幾有feel
入面有擲鏢機 beer pong 桌球枱
一路睇波一路飲酒又得😍
佢呢個唔只係happy hour
直頭真係crazy hour🥳 $38有得揀
啤酒有得揀Stella, Hoegaarden, 藍妹
仲有Murphy’s黑啤 我勁like🥰
▫️Cold Cut Platter ($69)
唔只飲品 佢仲有4款小食係有50%優惠!
▫️牛肉串燒組合 ($178)
因為我地嗌啤酒 所以諗住叫埋串燒🤤
安格斯牛肉串好有油香 咬落去好juicy!!😍