餐廳: 譚仔三哥米線 (萬事達廣場)
資訊:

2017-05-21 961 瀏覽
平時食開無三哥既譚仔,好少食譚仔三哥,因為食過幾次都係米線太淋,d 湯唔夠味,d送又偏少,小食又唔岩口味。搬左新office,係附近搵嘢食lunch,決定比多次機會三哥😂😂估唔到有好感上升。叫左雞肉米線,三哥酸辣三小辣。上食物速度好快,一兩分鐘就到眼前。幾驚趕唔切翻公司!食落呢間煮既米線好彈牙,唔知係咪轉左貨源雞肉都好大塊。個酸辣湯底都好開胃,不過三小辣都重口味,我覺得有d辣🙈🙈我地叫左兩款一人小食。木耳同蓮藕都係口水汁,好入味,爽口。個汁唔太辣,香口花生味而且份量都好足,唔記得影蓮藕😂呢間既姐姐好好禮貌,而且快靚到。加分!只係個價錢越來越高,兩個人都104😂

幾驚趕唔切翻公司!

食落呢間煮既米線好彈牙,唔知係咪轉左貨源

我地叫左兩款一人小食。木耳同蓮藕都係口水汁,好入味,爽口。
個汁唔太辣,香口花生味
而且份量都好足,唔記得影蓮藕😂
呢間既姐姐好好禮貌,而且快靚到。加分!
只係個價錢越來越高,兩個人都104😂

2017-05-21