2024-05-26 505 瀏覽
咁多間SHAKE SHACK最中意就係去海港城呢間,因為朋友中意睇海, 呢間霸到個窗口位真係好無敵。知道朋友仔唔開心,迫左佢出黎陪我睇多啦A夢無人機,睇之前就過左黎呢間食野。 SmokeShack (芝士漢堡配煙熏煙肉、櫻桃辣椒粒、及ShackSauce)雖然呢間D漢堡真係偏貴,但係勝在個麵包鬆軟又充滿牛油香,牛肉唔算大塊唔算厚肉,但係成個組合算juicy多汁!唯一係覺得D辣椒粒應該要平均D,有D位咬到好多辣椒粒都幾嗆下! Avocado Bacon Chicken - Thigh (香脆雞腿配新鮮牛油果、蘋果木燻煙肉、生菜、醃青瓜及牛油奶酪香草蛋黄醬)另外果款揀左雞堡,雞堡好似好食D,不過D牛油果就唔多新鮮,有D可惜。Cheese Fries (波浪薯條配上特製車打及美國芝士醬)朋友話必食的芝士薯條!係好食的,又脆口又Creamy,芝士醬真係好香難怪中意食芝士的你食到個樣咁開心唔知有冇人同我一樣,覺得食咩都唔重要,但見到對方食到個樣咁開心,就覺得好值得!回頭率: 7.8/10Total: $205
咁多間SHAKE SHACK最中意就係去海港城呢間,
因為朋友中意睇海, 呢間霸到個窗口位真係好無敵。
知道朋友仔唔開心,迫左佢出黎陪我睇多啦A夢無人機,
睇之前就過左黎呢間食野。
難怪中意食芝士的你食到個樣咁開心
唔知有冇人同我一樣,覺得食咩都唔重要,
但見到對方食到個樣咁開心,
就覺得好值得!
回頭率: 7.8/10